Ta'ita'i Paipa Gaosi & Fa'atau I Saina |

LSAW Welded Steel Pipe: Fa'aaliga ma Fa'agaio'iga Gaosi

LSAW (Longitudinal double submerge arc arc)paipa uamea carbono se ituaiga oSAW paipafaia i ipu u'amea na vevela ta'avale e JCOE po UOE fausia tekinolosi.O tekonolosi JCOE o lo'o fa'atusalia ai le fa'atulagaina ma le fa'atupuina o fa'agasologa o lo'o a'afia i le taimi o gaosiga fa'apea fo'i le uelo i totonu ma fafo ma le fa'alauteleina o le malulu na faia pe a uma le uelo.

Pe a faatusatusa i le UOELSAW paipa uamea, LSAW paipa gaosi i Saina e mafai ona gaosia le tele o lapopoa e faapea: OD 406 mm - 1620 mm, mafiafia 6.35 mm - 60 mm, umi paipa 2 m - 18 m ma leLSAW paipai ai le maualuga.

LSAW Uila Paipa
LSAW Carbon Paipa
  •  LSAW paipa uamea faiga gaosiga

O le LSAWpaipa u'amea lapoao loʻo faʻamatalaina le faagasologa o gaosiga i laasaga o loʻo i lalo:

 

1. Plate Probe: O lenei mea e faʻaaogaina mo le gaosiga o le tele o soʻotaga LSAW i le taimi lava e ulufale ai i le laina gaosiga o le uluai suʻega o le ultrasonic full-board.

2. Milling: O le masini e faʻaaogaina mo le viliina o loʻo faia lenei gaioiga e ala i le lua-mataʻu vili ipu e fetaui ma manaʻoga o le lautele o le ipu ma itu e tutusa ma foliga ma tikeri.

3. Itu muamua-curved: O lenei itu e ausia e ala i le faʻaaogaina o se masini faʻapipiʻi muamua i luga o le pito ipu ipu.O le pito o le ipu e manaʻomia e faʻafetaui le manaʻoga curvature.

4. Fausia: A maeʻa le laʻasaga muamua, i le afa muamua o le JCO molding machine, pe a uma ona faʻailoga uamea, o loʻo faʻapipiʻiina i se foliga "J" ae o le isi afa o le ipu uamea e tasi e punou ma oomi. i se foliga “C”, ona avea ai lea o le avanoa mulimuli e fai ai se foliga “O”.

5. Pre-ulding: O le faia lea o se uʻamea paipa uʻamea se suʻisuʻi saʻo pe a uma ona fai ona faʻaaogaina lea o le kesi uelo (MAG) mo le faʻaauau pea.

6. I totonu o le uelo: E faia lea i se uelo fa'amau fa'amau (pe tusa ma le fa uaea) i le pito i totonu o le paipa u'amea u'amea sa'o.

7. Weld i fafo: Weld fafo o le tandem tele-uaea fa'afefe arc uelo i le pito i fafo o le LSAW uʻamea paipa uʻamea.

8. Su'ega Ultrasonic: I fafo ma totonu o le su'iga sa'o fa'apipi'iina paipa u'amea ma itu uma e lua o mea fa'avae o lo'o fa'apipi'iina i le 100% asiasiga.

9. Su'esu'ega X-ray: O su'esu'ega TV fale gaosi oloa X-ray o lo'o fa'atinoina i totonu ma fafo e fa'aoga ai le faiga o ata e fa'amautinoa ai o lo'o iai le maaleale.

10. Fa'alautele: O le mea lea mo le fa'ataunu'uina o le uelo fa'afefe ma le fa'alava sa'o paipa paipa u'amea umi pu ina ia fa'aleleia ai le sa'o sa'o o le fa'au'u u'amea ma fa'aleleia le fa'asoaina o le fa'alavelave i totonu o le fa'alava uamea.

11. Suʻega eletise: O loʻo faia lenei mea i luga o le masini suʻega hydraulic mo le sila pe a maeʻa le faʻalauteleina o le suʻega aʻa mo le faʻamautinoaina o le paipa uʻamea e fetaui ma tulaga manaʻomia ma le masini o loʻo i ai se faʻamaumauga otometi ma mafai ona teuina.

12. Chamfering: E ​​aofia ai le asiasiga e faia i luga o le paipa uamea i le faaiuga o le faagasologa atoa.

 

 

lsaw paipa uamea
en10210 LSAW Paipa

Taimi meli: Nov-14-2023